Hønsefoder i høj kvalitet | Økologisk foder til høns | Læs mere her

Hønsefoder i høj kvalitet


Søger du hønsefoder? Hos Sydfyns Specialfoder har vi alt hvad dine høns har brug for, når det kommer til foder med en god og sund sammensætning. Det er vigtigt at give dine høns den rette mængde og sammensætning af foder, da det først og fremmeste giver hønsene gode levevilkår, men derudover kan det også have betydning for deres æglægning.

I vores udvalg af hønsefoder finder du en foder der passer til de forskellige stadier af hønens liv: Startfoder til kyllingerne, voksefoder til når kyllingerne bliver lidt større og fuldfoder til når der er blevet store og sunde høns, samt en tilskudsfoder. Vores hønsefoder fås også økologisk.

Vi sælger vores hønsefoder i større sække, så du er dækket godt ind i en længere periode.

Se vores udvalg af hønsefoder

God og nærende fuldfoder til høns

Hvis du fodrer dine høns med fuldfoder er du sikret at hønsene får præcis den næring som de har brug for. Da fuldfoder er forblandet i en sammensætning der giver den korrekte ernæring, er det en nem løsning, helt uden at gå ned på kvaliteten.

En sund foder til din høns med skaller

I vores hønsefoder finder du også skaller. Skaller er med til at hjælpe hønsene med deres fordøjelse. Hønsene vil helt selv styre mængden af skaller som de har brug for da de kun spiser det efter behov. 

Udover at hjælpe høns med fordøjelse, så har skaller også en anden og meget vigtig funktion for hønen. Skaller giver nemlig stærke skaller! Kalken fra skallerne giver en stærk og sund æggeskal. Derfor er skaller ekstra vigtigt for æglæggende høns.

Suppler din hønsefoder med korn og køkkenaffald

Når du køber vores hønsefoder bliver dine høns allerede forkælet med en fantastisk foderblanding, men hvis du lige vil give dem lidt ekstra så følg dette råd.

Dine høns vil elske dig hvis du giver dem lækre korn. Korn er som slik for høns, og skal derfor ikke udgøre hele deres kost i løbet af en dag, men blot fungere som et lækkert supplement. Derudover vil du også blive glædeligt belønnet hvis du deler resterne fra køkkenet med dine høns


 

Fuldfoder

 

Fjerkræs 1 brun er et fuldfoder der kan anvendes til alm. hobby- og lidt større hønsehold. Blandingen sørger for at hønen er velforsynet af næringsstoffer fra begyndende æglægning. Blandingen er et fuldfoder og sammensat, så det ikke er skal gives hvede som supplement.

Økologisk fuldfoder

(Uden fiskemel)

Økologisk pelleteret fuldfoder til voksne og æglæggende høns. Gives fra kyllingen er 18 uger og hele deres liv. Dækker alle ernæringsmæssige behov hos den æglæggende høne.

Tilskudsfoder

 

Hønse T er et tilskudsfoder, som tildeles 50/50 med hvede. Desuden skal hønerne tilbydes skaller efter ædelyst

Startfoder til kyllinger

 

Kyllekræs I er et meget koncentreret startfoder i fin granulat, der sikrer kyllingerne en god start.

Voksefoder til kyllinger

 

Kyllekræs III er et afbalanceret voksefoder, der både skal mætte kyllingerne og sikre en stabil tilvækst, så den ønskede hønnikevægt nås.

Start- og voksefoder har vi også økologisk

Gramix

 

GRA-MIX FJERKRÆ MIX + grit er en kornblanding til æglæggende høns, kalkuner, ænder og andre fjerkræ.Blandingen består af en variation af kerner og frø med groft knuste majs. Alle fjerkræ har et behov for grit, som hjælper med en god fordøjelse og som en kilde til calcium.

Kontakt os

Firmainfo


Åbningstider


  • Du kan altid ringe til os inden for åbningstiderne:
  • Mandag-Fredag: 10.00 - 17.00
  • Lørdag: 09.00 - 12.00
  • Søndag: Lukket

Om os


Sydfyns Specialfoder er forhandler af kvalitets foder til både fjerkræ, heste, hunde og katte mm.

Udover dette har vi både en oste afdeling, vin afdeling, ting til haven og meget mere.

Detail:

Engros: